Højskoler i Jylland

En af de største højskoler i Jylland

Idrætshøjskolen Sønderborg er et pulserende centrum for idræt, oplevelser og fællesskab. Der går mere end 150 elever på højskolen, hvilket gør, at skolen ikke bare er en af de største højskoler i Jylland, men i hele landet. Du kan møde nye mennesker, og har samtidig gode betingelser for at lære alle godt at kende, så du danner nye venskaber, der holder ved, når du tager hjem fra højskolen igen. Det er en god balance!

 

På højskole i Sønderjylland

Sønderborg by

Sønderborg centrum ligger i gåafstand fra højskolen. Der er et livligt ungdomsmiljø med universitet, gymnasier og andre ungdomsuddannelser. Højskolens elever tager ofte til koncerter, tager på café eller går i byen i weekenderne. Derudover kan du tage i spa, biografen, bowlingcenter, escaperoom, lokalt ølbryggeri, havnebad, brætspilscafé, stand-up, teater, symfonikoncert, bakke op om Sønderjyskes Herrehåndboldhold eller tage på Michelin-restuatant.

Naturen

Naturen kan være vigtig for dit valg af højskole. Kan du godt lide at løbe en tur i skoven, når træerne springer ud i foråret, eller sætter du pris på en gåtur langs stranden, hvor du er heldig at spotte et marsvin stikke hovedet op over vandoverfladen? På Idrætshøjskolen Sønderborg  bruger vi naturen i undervisningen og i fritiden. Fantastisk beliggenhed!

Sønderborg bugt

Få hundrede meter fra højskolen ligger lystbådehavnen. Her ligger skolens sejlbåde, som bruges i faget sejlads. Vi bruger også bugten til at sejle i hobbiecat katamaraner, kajak, kano og stå på SUP eller windsurfe. Byens bedste badestrand ligger lige ud for højskolen, så der er gode muligheder for at morgenbade for de friske.

Vælg den rigtige højskole

Overvejer du forskellige højskoler i Jylland, på Sjælland og på Fyn? Det afgørende er måske ikke, hvor du tager på højskole, men at komme lidt væk hjemmefra, så du møder nogen nye mennesker og får nogle nye venner.

Tag i stedet udgangspunkt i dine interesser, når du vælger imellem højskolerne. Her på højskolen får du et bredt udvalg af sport og idræt:

 

Du vælger selv dit skema på idrætshøjskolen

Speciale idrætsfag på dit højskoleophold:

Læs om alle Speciale idrætsfagene her

Beachvolley

Adventure

Sejlads

Puls

X-fit

Kitesurfing og Watersports

Volley

Ketchersport

Boldspil

Ekstremsport

 

 

 

 

 

Idrætsfag på dit højskoleophold:

Læs om alle idrætsfagene her

Yoga

Padel

Fodbold

Skaterhockey

Fitness Performance

Fysisk træning

Hobbiecat

Tennis

Windsurf

Futsal

Svømning

Håndbold

IHS 180

Beachvolley 

Book en rundvisning/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/