Arrangementer for virksomheder

IHS MoveMind Teambuilding firma

Hvad er teambuilding?

Teambuilding er mange ting og er efterhånden et kært barn af mange navne, men uanset om du er på udkig efter et teambuilding kursus, sjove teambuilding øvelser, outdoor teambuilding eller andet vil vi på Idrætshøjskolen kunne hjælpe med at afvikle dette. Teambuilding på Idrætshøjskolen kan være både teambuilding øvelser baseret på sport, det kan være teambuilding opgaver, som skal løses sammen, det kan være teambuilding øvelser udendørs – men vigtigst for os er det, at de deltagende får noget ud af dagen og at de opfatter deres teambuilding dag eller teambuilding event som sjov teambuilding. Vores teambuilding øvelser udføres for at blive klogere på sig selv og hinanden, at opnår succes og sammen teamudvikle. 

Skrædderset firma teambuilding 

Vi vil gerne skræddersy teambuilding for et firma som er på udkig efter teambuilding aktivitet som skal styrke, skabe forståelse og samhørighed. Vi stortrives i at lave teambuilding events som rækker ud over det sædvanlige og vi er eksperter i at lave teambuilding for virksomheder – store som små. Teambuilding i virksomheder er i vores øjne et must for at skabe et godt miljø og en solid base for en god arbejdsplads. Hvad end det er gruppeopgaver med fokus på teambuilding, forskellige og mangfoldige teambuilding øvelser – teambuilding øvelser for voksne eller teambuilding øvelser for en skole, så er det vores passion. Du kan få alt fra et teambuilding kursus, event teambuilding, en enkelt teambuilding dag til en hel teambuilding tur. Det drejer sig alt sammen om ønsker, forventninger og budget. Uanset kan vi sammensætte den helt rette aktivitet og teambuilding til dig og dit firma.

Teambuilding i Sønderborg

Så er du på udkig efter teambuilding i Jylland eller nærmere betegnet teambuilding i Sønderjylland så tøv ikke med at kom på teambuilding i Sønderborg. 

Hvis du er interesseret i teambuilding pris så tøv ikke med at tage fat i os – vi mødes nemlig gerne til en uforpligtende snak. 

 

 

Firma Teambuilding i fantastiske rammer

På Idrætshøjskolen Sønderborg behøver man ikke kun at være elev, for at benytte sig af vores fantastiske og smukke skole – vi har nemlig også en eventafdeling, IHS MoveMind, og vores kompetente medarbejdere i denne afdeling kan derved sagtens planlægge og afvikle et skræddersyet firma teambuilding arrangement for din virskomhed, afdeling eller team. Vi har mere end 20 års erfaring med at planlægge og eksekverer virksomhed teambuidling.

Idrætshøjskolen ligger i helt unikke rammer lige ned til vandet og ud til skoven. Vi har en 25 hektar stor park og mange indendørsfaciliteter med utallige muligheder for teambuilding aktiviteter. For os er det vigtigt at udnytte de faciliteter og kompetencer vi har. Derfor laver vi meget gerne teambuilding øvelser i naturen, men da vi også har til huse på en højskole, hvor vores inde areal er fantastiske, laver vi også gerne teambuilding øvelser indendørs. 

Kontakt eventmanager, Michael Jensen:

Mobil: 5124 0786
Telefon: 7442 1848 
Mail: mj@ihs.dk