Dansekurser

Dans på højskole

Kom og dans med os… På Idrætshøjskolen Sønderborg har vi flere forskellige dansekurser. Kurserne ligger på forskellige tidspunkter af året. Sommerdans ligger i en af ugerne i skolernes sommerferie og Nytårstango ligger i ugen mellem jul og nytår. Det er dansekurser som alle kan deltage i. Alle der er vilde med dans eller måske godt kunne tænke sig at blive det.
Vi danser og synger, og lade os berige med godt samvær, fællesskab og dans. 

Dansekursus er en fantastisk oplevelse

At deltage i et af vore dansekurser er en fantastisk oplevelse. Vores kurser byder på læring, højt humør, kompetent undervisning, unikt fællesskab, dejlig mad og en masse dans på vores højskole. Vi får det hele til at gå op i en højere enhed. At danse og at være på højskole er at give sig selv muligheden for at møde nye mennesker der også er interesseret i dans og musik. Det er ikke et must at du har danset før. Alle er velkomne.

På dansekursuserne her på højskolen, kan du udvikle dine dansefærdigheder til glæde for dig selv og din partner og du kan også få lov til at opleve dansens fortryllende kraft. Vores dansekurser er både for dig alene, men I er også meget velkomne som par. 

På dansekursuserne vil der være både morgensamlinger og foredrag og der vil være masse af sang fra højskolesangbogen, som vi jo værner meget om på dette sted.  Og på den måde er stemning ligesom lagt til en fantastisk uge med dans og højskole.

Sommerdans

Uge 28 (7. juli – 13. juli 2024) Tilmelding åbner 1. oktober

Et kursus for alle, der er vilde med dans eller måske kunne tænke sig at blive det…
Vi vil danse, synge og lade os berige ved godt samvær og udfoldelse i dans.

Nytårstango

27. december – 31. december 2023

Nytårs-tango er et højskolekursus, hvor der ud over Tangoundervisning på seks niveauer er spændende morgensamlinger, opløftende aftensang & oplysende foredrag og fortælling om tangoens historie og udvikling.

Nytårstango

27. december – 31. december 2024 – TILMELDING ÅBNER SENERE

Nytårs-tango er et højskolekursus, hvor der ud over Tangoundervisning på seks niveauer er spændende morgensamlinger, opløftende aftensang & oplysende foredrag og fortælling om tangoens historie og udvikling.