GOLF & HØJSKOLE

MATCHTUR – Gut Apeldör

På 5. sæson i træk har vi med succes udbudt en klassisk golf matchtursuge kombineret med det bedste fra højskoleverdenen. Matchtur – Schloss Lüdersburg hedder den og er på programmet i uge 35 i 2023. Derfor udbyder vi en golf matchturs uge mere i uge 33, 2023. Matchtur – Gut Apeldör:
Se mere på: https://apeldoer.de/en/Golf/

De 3 første døgn i det Sønderjyske har vi pakket et super program, med det bedste fra årets ugekurser; 3 runder golf på Sønderjyllands, Benniksgaard og Nordborgs golfbaner. Lækker forplejning morgen, middag og aften, gin og/eller champagnesmagning, swimmingpool, sauna, højskole-seancer med sang, fortælling og perspektivering, samt naturligvis en masse hygge og socialt samvær. Se og læs mere om Hotel Scandic i Sønderborg her: https://www.scandichotels.com/hotels/denmark/sonderborg/scandic-sonderborg

Jeg er glad for og annoncere at Kenneth C. A. Gars, ligesom på uge 35, er en vigtig del af kursets højskoledel, både i det Sønderjyske og på Gut Apeldör. 

Fysiske golfrelaterede træningssessions, praktiske golf-clinics, course management og mental golftræning, er alle korte tilbud vi kan tage op i løbet af ugen, for jer som har lyst.

Onsdag morgen/formiddag går turen fra Hotel Scandic videre i egne biler til Gut Apeldör. I styrer helt selv tempoet på turen og hvilke stop i evt. gør undervejs. Vi samles kl. 10.45 på Gut Apeldör til en kort velkomst og rundvisning, samt en let frokost, før det igen går løs med golf, matchtur, højskole, samt en masse hygge og socialt samvær.

På Gut Apeldör byder vi på: 3 x 18 huller, tilbud om 9 hullers meget social hyggegolf og evt. mulighed for aften/”lys-golf”, samt mere god højskole m. Kenneth C. A. Gars.

På Gut Apeldör bor vi hyggeligt i dejlige værelser, ved golfbanen, og bliver bespist lækkert med stor morgenbuffet, og hyggelig restaurant hvor vi nyder enten buffet eller 3-retters middag onsdag og torsdag aften. Onsdag og fredag byder vi også på lette frokoster ved ankomst og før afrejse fredag eftermiddag. Torsdag smører vi madpakker ved den lækre morgenbuffet, til vores frokost, og bare rolig vi tager frisk rugbrød med til det formål fra IHS. Se og læs mere om Gut Apeldör her: https://apeldoer.de/en/Golf/

I løbet af ugen, spiller vi minimum 4 runder gennemgående stableford turnering, kombineret
med forskellige sociale matcher og naturligvis løbende i de små obligatoriske; nærmest flaget
og længste drive. Med en præmie seance og afrunding af matchugen, fredag eftermiddag.
(Vi vil løbende have små præmie-seancer.)

Ugens spilformer og ”IHS-regler” gennemgås på velkomst- og på infomøderne. Vi anbefaler et max hcp. på 36 for både mænd og kvinder. Som udgangspunkt/med ret til korrigeringer:

Damer spiller rødtee/50. Herre: fra Hcp. 26 blåtee/55. Herre under hcp. 26 gultee-58/60.

Match- og kursusleder er Søren Eilby Hansen.

Kursusleder på 12. sæson på IHS for alle vores golfkurser. Søren arbejder ligeledes med golf på Club La Santa primært i vinterhalvåret og har gjort det siden 2001. Søren er GTU uddannet ved Dansk Golf Union, med 9 mdr. praktik forløb ved PGA Pro Rene Haahr Klausen i Benniksgaard.

Kenneth Christian Anker Gars, er i 2023 en vigtig del af alle golfkurser med og på IHS.

”Jeg elsker at spille klaver til fællessang og synes det er livsbekræftende at synge med alle vores kursister”. Glæd jer til fællessang og livsperspektiverende ord om sangene og aktuelle emner.

Matchtur – Gut Apeldör

 laver vi uden for højskoleloven, med frie rammer.
Alligevel vægter vi traditionelle højskole-seancer, fordi de er yderst populærere. Det giver vores kurser en ekstra dimension med fællessangen, fortællingerne, den gode dialog og en masse socialt samvær.

Hvornår?

Uge 33 (13. aug. – 18. aug. 2023)

FULDTEGNET

Ankomst:
I Sønderjyllands Golfklub
Søndag d. 13. august 2023
Vi starter kl. 11.00

Afrejse:
Gut Apeldör
Fredag d. 18. august 2023
kl. ca. 15.30

Se ugeprogrammet her

Priser

Kursuspris pr. person

Dobbeltværelse
kr. 7.095,- 

Enkeltværelse
kr. 8.095,-  

Kurset er tilrettelagt uden statstilskud.

Vi anbefaler at alle tegner en afbuds/afbestillings-forsikring ved eget forsikringsselskab. Ved afbud en måned inden kursusstart refunderes depositum ikke. Ved afbud en uge inden kursusstart refunderes det indbetalte beløb ikke.

Undervisning, alle greenfee, alle frokoster i golfklubberne, foredrag og brug af hotellets faciliteter, som swimmingpool, fitnesslokale, fri parkering m.m.

Det eneste du betaler for, ud over kursusprisen, er drikkevare til frokoster og aftenmåltider