GOLF & HØJSKOLE

MATCHTUR FOR SINGLER – Gut Apeldör

 På 5. sæson i træk har vi med succes udbudt en klassisk golf matchtursuge kombineret med det bedste fra højskolelivet. Matchtur – Schloss Lüdersburg hedder den, på programmet i uge 35. Derfor udbyder vi også i 2023 en matchtur i uge 33 til Gut Apeldör. Vi har ligeledes for første gang i 2023 og med succes udbudt en uge med teamet ”Golf for Singler”. Alle de 3 kurser er udsolgt. Derfor tilbyder vi nu en ekstra matchtur i uge 37, med temaet ”Matchtur for Singler”. 

De 3 første døgn i det Sønderjyske har vi pakket et super program, med det bedste fra årets ugekurser; 3 runder golf på Sønderjyllands, Benniksgaard og Nordborgs golfbaner. God forplejning, gin og/eller Champagne smagning, swimmingpool, sauna, højskole-seancer med sang, fortælling og perspektivering, samt naturligvis en masse hygge og socialt samvær. Se og læs mere om Hotel Scandic i Sønderborg her: https://www.scandichotels.com/hotels/denmark/sonderborg/scandic-sonderborg 

Jeg er glad for og annoncere at Kenneth C. A. Gars, ligesom på uge 33 og 35, er en vigtig del af kursets højskoledel, både i det Sønderjyske og i det Nordtyske. 

Fysiske golfrelaterede træningssessions, praktiske golf-clinics, course management og mental golftræning, er alle korte tilbud vi tager op i løbet af ugen, når der bliver tid, for jer som har lyst. 

Onsdag morgen går turen fra Hotel Scandic, i egne biler og i eget tempo med evt. stop, videre til Gut Apeldör. Vi samles kl. 10.45 på Gut Apeldör til en kort velkomst og rundvisning. Derpå går det atter løs med golf, matchtur og god højskole. 

På Gut Apeldör byder vi på: 3 x 18 huller, tilbud om 9 hullers meget social hyggegolf og evt. mulighed for aften/”lys-golf”, samt mere god højskole og social hygge m. Kenneth C. A. Gars. 

På Gut Apeldör bor vi hyggeligt ”på golfbanen” i dejlige værelser og bliver bespist med stor god morgenbuffet og hyggelig restaurant hvor vi nyder enden buffet eller 3-retters middag onsdag og torsdag aften. Fredag byder vi på en let frokost før afrejse. Torsdag smører vi madpakker fra morgenbuffet, til vores frokost. Læs mere om Gut Apeldör her: https://apeldoer.de/en/Golf/ 

I løbet af ugen, spiller vi minimum 4 runder gennemgående stableford turnering, kombineret med forskellige sociale matcher og naturligvis løbende, nærmest flaget og længste drive. Der vil være en lille præmie seance og afrunding af matchugen, fredag før afrejse. Ugens spilformer og ”IHS-regler” gennemgås på velkomstmødet. Vi anbefaler et max hcp. på 36 for både mænd og kvinder. Som udgangspunkt, med ret til korrigeringer spiller: 

Damer rødtee/50. Herre fra Hcp. 26 blåtee/55. Herre under hcp. 26 gultee-58/60. 


Match- og kursusleder på 12. sæson er Søren Eilby Hansen.
Søren arbejder ligeledes med golf på Club La Santa primært i vinterhalvåret og har gjort det siden 2001. Søren er GTU uddannet ved Dansk Golf Union, med flere praktik forløb bl.a. ved PGA Pro Rene Haahr Klausen i Benniksgaard og Leif Nyholm i Golfugerne på Club La Santa. Søren er en fast del af undervisningsteamet på IHS Golf. 

Kenneth Christian Anker Gars, er igen i 2023 en vigtig del af alle golfkurser med og på IHS.
”Jeg elsker at spille klaver til fællessang og synes det er livsbekræftende at synge med alle vores kursister”! Glæd jer til fællessang og livsperspektiverende ord om sangene og aktuelle emner. 

Succesen med matchtursuger og golf for singler, kombinerer vi i en NY sæsonafslutningsuge. 

3 døgn i det Sønderjyske, kombineres med 3 døgn på Gut Apeldôrs naturskønne golfanlæg i det nordtyske (https://apeldoer.de). Glæd dig til intens og social matchtur- og højskoleuge for singler. 

Hvornår?

Uge 37  (10. – 15. september 2023)

Ankomst:
I Sønderjyllands Golfklub
Søndag d. 10. september 2023
Vi starter kl. 11.00

Afrejse:
Gut Apeldör
Fredag d. 15. september 2023
kl. ca. 15.30

Se ugeprogrammet her

Priser

Kursuspris pr. person

Dobbeltværelse
kr. 7.395,- 

Enkeltværelse
kr. 8.495,-  

Kurset er tilrettelagt uden statstilskud.

Vi anbefaler at alle tegner en afbuds/afbestillings-forsikring ved eget forsikringsselskab. Ved afbud en måned inden kursusstart refunderes depositum ikke. Ved afbud en uge inden kursusstart refunderes det indbetalte beløb ikke.