Golfkuser for alle niveauer

Idrætshøjskolen Sønderborg byder i 2022 velkommen til 10 kurser med golf. Vi underviser
i alle golfsportens fascinerende facetter på et højt fagligt niveau. Højskolens traditioner og grundlæggende værdier er ligeledes vigtige elementer i et komplet ugekursus med IHS.

I 2022 fortsætter vi succesen med at tage hele gruppen til samme golfklub hver dag, samt med gunstart på flere runder. Som noget nyt starter vi undervisningen med en grundlæggende clinic med PGA Pro Thor Andersen i Sønderjyllandsgolfklub, hvor vi kommer rundt om alle golfspillets facetter. Den resterende del af ugens undervisning følger du samme trænerteam med bl.a. PGA Pro Troels Thybo.

Golfkurser for alle niveauer!

Vores golfkurser henvender sig til alle, fra nybegynderen til den erfarende ”golfer”, som vil skridtet videre med spillet.

Er du begynder handler det om at komme godt i gang med golfsporten. Du får 5 til 6 timers grundlæggende golfundervisning,  samt en mulig social match, på stor bane, sidst på ugen med hele holdet.
Til de mere øvede golfspillere, vil vi i løbet af ugen kigge mere individuelt på netop dit spil.

Golfbanerne.  

Vi starter mandag formiddag i Sønderjyllands golfklub, i folkemunde, den bedste golfbane i Sønderjylland. Tirsdag og fredag besøger vi Nordborgs hyggelige og rolige anlæg. Onsdag går turen til Benniksgaard og torsdag er vi ”hjemme” i Sønderborg Golfklub. Du får muligheden for at opleve forskellige golfanlæg i det Sønderjyske.
Golfundervisningen, tilrettelægges i samarbejde med lokale PGA Pro’er.                       

Det nye tiltag i mandagens undervisning giver os en samlet social start med en kickstart clinic,
for at sikre at vi kommer hele vejen rundt om golfsporten også i teorien. Du får 5 til 6 timers undervisning, fordelt på mandag, tirsdag og torsdag.
Der vil være 5 til max 8 kursister pr. golftræner i tirsdagens og torsdagens træning.             

IHS Højskoleliv & Hotel Scandic.

Stærke traditionelle og alment dannende højskoleseancer, som gode højskolesange morgen
og aften, fortælling og perspektivering, er vigtige elementer i højskolelivet.

Aftenoplæg; Præsentation af den 19. udgave af højskolesangbogen. En inspirerende golfrelateret aften omhandlende coursemanagement og det mentale golf spil, samt nogle smagfulde aftener med god mad, præsentation af vin, portvin, gin & bobler!

Onsdag eftermiddag byder vi indenfor og velkommen på Idrætshøjskolen i Sønderborg til en herlig højskole-eftermiddag, startende med frokost, så en tur rundt i parken og på skolen, sluttende i foredragssalen med et kort indlæg om IHS anno 2022. Vi byder på et oplæg om skolens og Sønderjyllands historie. Vi fortsætter eftermiddagen aktivt, med Vild med Dans for golfspillere.

På Scandic vil en morgen- eller måske eftermiddagsdukkert og saunatur være mulig.
Ligeledes er der fri adgang til hotellets fitnesslokale og øvrige faciliteter.

Se mere her                   

Der er naturligvis fri parkering ved hotellet, inkl. stationer med opladning til El-biler.       

Mad og Drikke

Morgen- og aftensmaden nyder vi på hotellet. Frokoster nydes primært i golfklubberne, vi byder på lækre sandwich, grillede ringridere og buffet. Der vil altid som minimum være vand på bordene til alle frokoster og aftenmåltider. Vi sørger ligeledes for kaffe før eller måske under golfrunden + et stykke frugt/sødt, samt aftenkaffe + sødt. HUSK selv drikkedunk/sodavand + sødt/frugt med i din Golfbag. – Du er ofte ude på banen, i mere end 4 timer.

​Vi glæder os til at tage godt imod dig til Golf & Højskole i 2022 med IHS!

Golfkurser

Tag på Golfophold med Idrætshøjskolen Sønderborg, logerende på Hotel Scandic i Sønderborg. Vores golfkurser byder på en god balance mellem alle golfspillets herlige facetter både på og uden for banen, kombineret med rigtig god højskole.

Spil 5 gange golf på 4 spændende og meget forskellige baner i det Sønderjyske. På alle kurser besøger vi Benniksgaard, Nordborg, Sønderjyllands- og Sønderborg Golfklubber.

Hvornår?

Uge 32 & 33

FULDTEGNET: Uge 32 og 33

Ankomst:
Vi starter mandag kl. 11.00

Afrejse:
Vi slutter fredag kl. 15.00

Se ugeprogrammet her

Priser

Kursuspris pr. person
Dobbeltværelse
kr. 5.795,- 

Enkeltværelse
kr. 6.195,-

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, morgen og aften på Hotel Scandic i Sønderborg.

Undervisning, alle greenfee, alle frokoster i golfklubberne, foredrag og brug af hotellets faciliteter, som swimmingpool, fitnesslokale, fri parkering m.m.

Det eneste du betaler for ud over kursusprisen er drikkelse til frokoster og aftenmåltider.

Kontakt

Kursusleder:
Søren Eilby Hansen

Spørgsmål vedrørende kurset     på tlf.: 20 15 30 23 eller på mail: golf@ihs.dk

Spørgsmål til tilmelding:

Kontakt ligeledes Kursuslederen.

Generelle Spørgsmål til
IHS kan ske på
Tlf.: 74 42 18 48