Golf Sæsonafslutning

Matchtur

Rejseugen har været fuldtegnet de 3 sidste år og med de positive tilbagemeldinger vi får, glæder vi os over igen i 2022 at præsentere et lignende, men endnu skarpere produkt!

Vi laver fortsat årets sidste golfuge uden for højskoleloven, med helt frie rammer.
Alligevel vægter vi traditionelle højskole-seancer. Simpelthen fordi tidligere kursister peger på
at det gør forskellen!

De 3 første døgn i det Sønderjyske har vi pakket et program, med det bedste fra årets ugekurser; 3 runder golf på Sønderjyllands, Benniksgaard og Sønderborgs golfbaner. Lækker mad, ”Gin & Bobler”, svømmehal, sauna, course management oplæg, højskole-seancer med sang, fortælling og perspektivering samt naturligvis hygge i baren!

Onsdag morgen fortsætter vi fælles i bus til Schloss LüdersburgDer byder vi på: 3 x 18 huller på Old course / Lakes course, tilbud om 9 hullers ekstra individuelle udfordrings matcher, samt en lille social ”Gin-par-sceamble afslutningsmatch”-blev den vist døbt i 2020! 

Vi spiller minimum 4 runder gennemgående stableford turnering, kombineret med forskellige sociale matcher og naturligvis løbende i de små obligatoriske; nærmest flaget og længste drive. En præmie seance og afrunding af matchugen til festaftenen fredag.

Ugens spilformer og ”IHS-regler” gennemgås på velkomst og info møderne. Vi anbefaler et max hcp. på 36 for både mænd og kvinder. Damer spiller fra rød/tee 50. Herre: Hcp. 24 og 35,9 fra blå/55 og herre under hcp. 24 fra gul/tee 58.

Match- og kursusleder er Søren Eilby Hansen

Søren er kursusleder på 11. sæson på IHS. Han har arbejdet med Golf på Club La Santa siden 2001. Han har arbejdet som Matchtursleder på sommerskolerne i Oure. Søren er GTU uddannet ved Dansk Golf Union og har arbejdet frivilligt for DGU fra 2004 til 2015.

Kenneth Christian Anker Gars, Kursuschef på IHS 

Kenneth er en vigtig del af alle golfkurser med IHS.
”Jeg elsker at spille klaver til fællessang og synes det er livsbekræftende at synge med alle vore kursister. Glæd jer til fællessang og livsperspektiverende ord om sangene og aktuelle emner.                                                               

Kurset er tilrettelagt uden statstilskud. 

Rejseuge

Spil 6 runder golf, 3 runder på Nordeuropas golfperle Schloss Lüdersburg. Med 2 meget forskellige fantastiske baner Old course og Lakes course. Kvalitativt matchturs program, inklusiv det absolut bedste fra højskolelivet!

FULDTEGNET

Hvornår?

Uge 37 (11. september – 17. september 2022)

Ankomst:
I Sønderjyllands Golfklub
Søndag d. 11. september 2022
Vi starter kl. 11.00

Afrejse:
Fra Scandic Sønderborg
Lørdag d. 17. september 2022
kl. ca. 12.00

Se ugeprogrammet her

Priser

Kursuspris pr. person

Dobbeltværelse
kr. 7.495,-
FULDTEGNET

Enkeltværelse
kr. 8.495,-
FULDTEGNET

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, morgen og aften på Hotel Scandic i Sønderborg.

Undervisning, alle greenfee, alle frokoster i golfklubberne, foredrag og brug af hotellets faciliteter, som swimmingpool, fitnesslokale, fri parkering m.m.

Det eneste du betaler for ud over kursusprisen er drikkelse til frokoster og aftenmåltider

Betalingsbetingelser

Kontakt

Kursusleder:
Søren Eilby Hansen

Spørgsmål vedrørende kurset
på tlf.: 20 15 30 23
eller på mail: golf@ihs.dk

Spørgsmål til tilmelding:
Kontakt ligeledes Kursuslederen.

Generelle Spørgsmål til
IHS kan ske på
Tlf.: 74 42 18 48