Fantastisk familiekursus

Fantastiske oplevelser samlet på en uge, med idrætshøjskolens smukke omgivelser, unikke placering og utallige muligheder som udgangspunkt. Med et program som er tilrettelagt med spændende idrætsaktiviteter og fællesaktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre.

​Børnene bliver sat sammen i jævnaldrende grupper og bliver mødt af top motiverende unge mennesker, som har været elever på idrætshøjskolen, og derfor er eksperter i at lege og dyrke idræt, med IHS som centrum. Nye spændende oplevelser hver dag og masser af nye venner, er hvad børnene kan glæde sig til.

Udover de idrætslige udfordringer vil de voksne også blive forkælet med almen undervisning, der vil skabe forundring, debat og nye perspektiver på relevante problemstillinger fra både hverdagen og omverdenen. Traditionelle højskole-seancer, interessante og inspirerende foredrag, oplivende morgensamlinger med fortælling, højskolesang og tankevækkende elementer, er ligeledes centrale dele af højskolelivet på det fantastiske familiekursus.

Idrætsfag (fra ca. 18 år.)

 Vælges ved tilmelding:

  • Vandsport – foregår ved skolens strand og er afhængig af vind og vejr, byder på eksempelvis windsurf, stand-up-paddle surf, kajak eller kano. Vi forsøger at inddrage kursisternes præferencer når vi vælger aktivitet, men man skal være klar på det hele.
  • Yoga – bliver en introduktion til forskellige former for yoga som Vinyasa, Hatha og Yin. Man behøver ikke kende disse ord for at deltage, men man skal være parat til en aktivitet hvor sind og krop kobles sammen i rolige opgivelser imens du bliver stærkere, smidigere og mere i balance med dig selv.
  • Adventure – er en kombination af klassiske outdoor aktiviteter såsom mountainbike, oløb og kajak. Der bygges op til at man sidst på ugen kommer på et adventurerace, hvor man skal samarbejde sig igennem en bane hvor alle discipliner kombineres.
  • Fitness – præsenterer dig for forskellige træningsformer, du bliver både udfordret på din kondition og din styrke. Vi bruger forskellige træningsudstyr og miljøer, som skov, strand og svømmehal. Faget har en legende tilgang til det at træne og ofte i nye sjove fællesskab.
  • 360 boldspil – bliver en cocktail af boldspil. Lige fra indendørs til udendørs og højskolens store sandkasse skal afprøves. Man behøver absolut ikke være en stjerne, blot man holder af at have
    en bold mellem hænderne eller fødderne og kan li´ at få sved på panden og gå til “vaflerne”.
    Vi vil præsentere jer for nye, sjove opvarmnings boldlege, og inddrager gerne jeres ønsker og ideer – måske du har et spil vi skal afprøve!?!

Vigtigt:
Alle idrætsfag kan vælges uanset forkundskaber, du behøver altså ikke at have prøvet faget / aktiviteten før, for at vælge det.

De almene fag vil blive præsenteret på velkomstmødet, kort efter ankomst til IHS.

Vi tager forbehold for ændringer, siden kan/vil løbende blive opdateret!

Børneaktiviteter:
Børnene skal ikke vælge fag. Der vil hver dag være tilbud til alle børn og unge mellem 5 og ca. 17 år. inddelt efter alder. Aktiviteter som boldspil, svømmehal, kajak, klatring, mountainbike, sang/musik, dans, skattejagt og masser af sjove lege.

Øvrige aktiviteter:
Udover idrætsfag, valgfag, familieaktiviteter og aftenarrangementer er der også sang, dans, morgensamlinger, foredrag, og morgenmotion for hele familien.

Forplejning m.m.:
Maden nyder vi i skolens spisesal eller på terrassen – morgen, middag og aften. Køkkenpersonalet forkæler os med forfriskninger, frugt, kaffe og the i løbet af dagen.​

Vi glæder os til at tage godt imod Jer alle til et fantastisk familiekursus.

Hvornår?

Uge 29 (16. juli – 22. juli 2023)

FULDTEGNET

Ankomst:

Søndag d. 16. juli 2023
Ankomst mellem
kl. 16.00 – 17.30

Afrejse:
Lørdag d. 22. juli 2023
kl. 09.00

Se ugeprogrammet her

Få et indblik i kurset

Priser

Kursuspris pr. person
Voksne:
Dobbeltværelse m. bad på gangen kr.  5.050,-

Dobbeltværelse m. bad på værelset kr. 5.550,-

Børn:
0 – 2,9 år: kr. 2.200,-
3,0 – 11,9 år: kr. 3.300,-
12,0 – 16,9 år: kr. 3.700,-

Tillæg – Specialkost:
Voksne 300 kr. – Børn 200 kr.

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, komplet sengelinned samt to håndklæder, undervisning, udflugt, foredrag og brug af skolens faciliteter.

Medbringe gerne et ekstra badehåndklæde. 
Oplys gerne hvis du har brug for en baby-rejseseng.

Værelser
Indkvartering sker fortrinsvis på dobbeltværelser. Er man en familie på 3 personer, skal der påregnes indkvartering på samme værelse med en madras på gulvet.

Betalingsbetingelser

Kontakt

Kursusleder:
Søren Hansen
Mail: golf@ihs.dk
Tlf.: 2015 3023

Spørgsmål til tilmelding

Kontakt os på:
Tlf.: 7442 1848
Mail: admin@ihs.dk