Fantastisk familiekursus

Alle de mest fantastiske oplevelser samlet på en uge, med et program der er tilrettelagt med spændende aktiviteter for både børn, forældre og bedsteforældre.

Børnene vil blive sat sammen i jævnaldrende grupper og blive mødt af fantastiske motiverende unge mennesker, der for nyligt har været elev på idrætshøjskolen, og derfor er eksperter i at lege og dyrke idræt. Nye oplevelser hver eneste dag og masser af nye venner, er hvad børnene kan glæde sig til.

Udover de idrætslige udfordringer vil de voksne også blive forkælet med almen undervisning, der vil skabe forundring, debat og nye perspektiver på relevante problemstillinger fra både hverdagen og omverdenen. Der vil være traditionelle højskole-seancer, interessante og inspirerende foredrag, oplivende morgensamlinger med fortælling, højskolesang og tankevækkende elementer.

Idrætsfag (fra ca. 18 år.)

 Vælges ved tilmelding:

  • Vandsport – foregår ved skolens strand der, afhængig af vind og vejr, kan byde på eksempelvis windsurf, stand-up-paddle surf, kajak eller kano. Vi forsøger at inddrage kursisternes præferencer når vi vælger aktivitet, men man skal være klar på det hele.

  • Yoga – bliver en introduktion til forskellige former for yoga som Vinyasa, Hatha og Yin. Man behøver ikke kende disse ord for at deltage, men man skal være parat til en aktivitet hvor sind og krop kobles sammen i rolige opgivelser imens du bliver stærkere, smidigere og mere i balance med dig selv.

  • Adventure – er en kombination af klassiske outdoor aktiviteter såsom oløb, kajak og mountainbike. Der bygges op til at man sidst på ugen kommer på et rigtigt adventurerace, hvor man skal samarbejde sig igennem en bane hvor alle discipliner kombineres.

  • Fitness – udsætter dig for forskellige træningsformer, så du både bliver udfordret på din kondition og din styrke. Vi bruger forskellige remedier og træningsmiljøer, såsom skov, strand, svømmehal og faget har generelt en legende tilgang til det at træne, så det bliver sjovt i fællesskab med andre.

  • Low – er idræt uden den store belastning, så der er mulighed for at deltage selvom kroppen ikke er hvad den har været, eller man er blevet ramt af en skade. Aktiviteterne kan eksempelvis være petanque, krolf, vandgymnastik mm. Der fokuseres på at skabe en hyggelig stemning mens vi er aktive, og der er plads til en ekstra kaffepause.

Vigtigt: Alle idrætsfag kan vælges uanset hvilke forkundskaber man har, så man behøver ikke at have prøvet aktiviteten før for at deltage!

Vigtigt: Vi tager forbehold for ændringer, som løbende bliver opdateret!

De almene fag vil blive præsenteret når I ankommer til IHS, på velkomstmødet.

Børneaktiviteter:

Børnene skal ikke vælge fag. Der vil hver dag være tilbud til alle børn og unge mellem 5 og ca. 17 år. Indelt efter alder.Aktiviteter kan bl.a. være boldspil, dans, svømmehal, kajak, klatring, mountainbike, sang/musik, skattejagt og masser af sjove lege.

Øvrige aktiviteter:

Udover idrætsfag, valgfag, familieaktiviteter og aftenarrangementer er der også sang, dans, morgensamlinger, foredrag, og morgenmotion for hele familien.

Forplejning m.m.

Maden nyder vi i skolens spisesal eller på terrassen – morgen, middag og aften. Køkkenpersonalet har lovet at forkæle os med forfriskninger, frugt, kaffe og the i løbet af dagen.

Glæd jer til en fantastisk uge!

Hvornår?

Uge 30 (24. juli – 30. juli 2022)

FULDTEGNET

Ankomst:

Søndag d. 24. juli 2022
Ankomst mellem
kl. 16.00 – 17.30

Afrejse:
Lørdag d. 30. juli 2022
kl. 09.00

Se ugeprogrammet her

Få et indblik i kurset

Priser

Kursuspris pr. person
Voksne:
Dobbeltværelse m. bad på gangen kr.  4.800,-

Dobbeltværelse m. bad på værelset kr. 5.300,-

Børn:
0 – 2,9 år: kr. 2.000,-
3,0 – 11,9 år: kr. 3.000,-
12,0 – 17,9 år: kr. 3.500,-

Tillæg – Specialkost:
Voksne 300 kr. – Børn 200 kr.

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, komplet sengelinned samt to håndklæder, undervisning, udflugt, foredrag og brug af skolens faciliteter.

Medbringe gerne et ekstra badehåndklæde. 
Oplys gerne hvis du har brug for en baby-rejseseng.

Værelser
Indkvartering sker fortrinsvis på dobbeltværelser. Er man en familie på 3 personer, skal der påregnes indkvartering på samme værelse med en madras på gulvet.

Betalingsbetingelser

Kontakt

Kursusleder:
Kenneth Pedersen
Mail: Kenneth@ihs.dk

Spørgsmål til tilmelding

Kontakt os på:
Tlf.: 7442 1848
Mail: admin@ihs.dk