På Idrætshøjskolen Sønderborg ved vi godt, hvor priviligerede vi er. Omgivelserne kan ganske enkelt ikke være smukkere. Vand, skov og by er lige uden for døren. Skolens park på 28 tønder land forbinder skolebygningerne med stranden og lystbådehavnen. Og vandet inviterer dig hver dag - til sejlads og surf, kano/kajak eller en forfriskende dukkert.

Sønderskoven, som ligger kun 1 km fra skolen, er perfekt til idrætscross, triathlon og afstressende trave- og løbeture. Når du vil ind til byen, vælger du helt naturligt at gå ad strandpromenaden. Det tager kun et kvarter at nå ind til centrum, hvor hyggelige caféer og spændende butikker præger bybilledet.

Sønderborg er en "ung by" med mange videregående uddannelser. De mange studerende er i gang med uddannelser på EUC Syd, Syddansk Universitet og Sønderborg Handelsskole. 25% af indbyggerne er under 30 år - en procentsats, der er blandt de højeste i Danmark. Sønderjylland er præget af historisk bevidsthed, men er også et dynamisk udviklingsområde tæt på resten af Europa.

Du kan læse mere om at bo i Sønderborg-området her: www.sonderborg.dk eller om seværdigheder i Sønderborg-området på: www.visitsonderborg.com

Svømmehallen på Idrætshøjskolen i Sønderborg
Svømmehallen på Idrætshøjskolen i Sønderborg
Svømmehallen på Idrætshøjskolen i Sønderborg

Svømmehallen er 12x25m med en fast vandtemperatur på 26 grader.

Er du til udspring, har vi 1m, 3m og 5m vipper. Der er omklædningsrum med bad og sauna. I forbindelse med dykkerkurser benyttes svømmehallen til de indledende dyk.

Lær os at kende

Faciliteter

 

Haller & indefaciliteter

Lokaler

Udefaciliteter