På Idrætshøjskolen Sønderborg ved vi godt, hvor priviligerede vi er. Omgivelserne kan ganske enkelt ikke være smukkere. Vand, skov og by er lige uden for døren. Skolens park på 28 tønder land forbinder skolebygningerne med stranden og lystbådehavnen. Og vandet inviterer dig hver dag - til sejlads og surf, kano/kajak eller en forfriskende dukkert.

Sønderskoven, som ligger kun 1 km fra skolen, er perfekt til idrætscross, triathlon og afstressende trave- og løbeture. Når du vil ind til byen, vælger du helt naturligt at gå ad strandpromenaden. Det tager kun et kvarter at nå ind til centrum, hvor hyggelige caféer og spændende butikker præger bybilledet.

Sønderborg er en "ung by" med mange videregående uddannelser. De mange studerende er i gang med uddannelser på EUC Syd, Syddansk Universitet og Sønderborg Handelsskole. 25% af indbyggerne er under 30 år - en procentsats, der er blandt de højeste i Danmark. Sønderjylland er præget af historisk bevidsthed, men er også et dynamisk udviklingsområde tæt på resten af Europa.

Du kan læse mere om at bo i Sønderborg-området her: www.sonderborg.dk eller om seværdigheder i Sønderborg-området på: www.visitsonderborg.com

IMG_7586.jpg
IMG_7592.jpg
IMG_7593.jpg

Styrketræningsrummet på IHS, hedder i daglig tale explosive. Rummet er indrettet med fokus på frie vægte og kabeltrækøvelser - kort sagt: funktionel træning.

 

Er du mere til træningsmaskiner og fitnesshold, så har vi et samarbejde med Fitness Syd i Sønderborg, hvor alle der vælger fagene fitness performance eller fitnessinstruktør får et gratis medlemsskab til alle centrets tilbud.

Explosive er åbent 24 timer i døgnet, så du kan træne når du vil.

Lær os at kende

Faciliteter

 

Haller & indefaciliteter

Lokaler

Udefaciliteter