På Idrætshøjskolen Sønderborg ved vi godt, hvor priviligerede vi er. Omgivelserne kan ganske enkelt ikke være smukkere. Vand, skov og by er lige uden for døren. Skolens park på 28 tønder land forbinder skolebygningerne med stranden og lystbådehavnen. Og vandet inviterer dig hver dag - til sejlads og surf, kano/kajak eller en forfriskende dukkert.

Sønderskoven, som ligger kun 1 km fra skolen, er perfekt til idrætscross, triathlon og afstressende trave- og løbeture. Når du vil ind til byen, vælger du helt naturligt at gå ad strandpromenaden. Det tager kun et kvarter at nå ind til centrum, hvor hyggelige caféer og spændende butikker præger bybilledet.

Sønderborg er en "ung by" med mange videregående uddannelser. De mange studerende er i gang med uddannelser på EUC Syd, Syddansk Universitet og Sønderborg Handelsskole. 25% af indbyggerne er under 30 år - en procentsats, der er blandt de højeste i Danmark. Sønderjylland er præget af historisk bevidsthed, men er også et dynamisk udviklingsområde tæt på resten af Europa.

Du kan læse mere om at bo i Sønderborg-området her: www.sonderborg.dk eller om seværdigheder i Sønderborg-området på: www.visitsonderborg.com

Mountainbiketrail p Idrætshøjskolen i Sønderborg
Mountainbiketrail p Idrætshøjskolen i Sønderborg
Mountainbiketrail p Idrætshøjskolen i Sønderborg

Gennem skolens park snor sig en ca. 2 km lang mountainbikebane.

Det går op og ned, og der er skrappe sving og forhindringer.

Du kan selv udvide banen ved at cykle 600 m langs vandet. Så er du i Sønderskoven, som byder på alt fra singletracks til brede grusveje.

IHS råder over 20 MTB Trek og Cube cykler med almindelige pedaler, som primært bliver brugt til Adventure og teambuildingarrangementer.

Lær os at kende

Faciliteter

 
 

Udefaciliteter

Lokaler

Haller & indefaciliteter