Interessefaget er et alternativt friskt pust til de idrætslige såvel som de almene fag.

 

Her er der bl.a. mulighed for, at folde sine kreative evner ud eller arbejde med sin performance.

 

Ta' et kig herunder og find det der passer dig bedst.

 

Fagene udbydes på forskellige tidspunkter af året - dette vil fremgå under det enkelte fag.

Der kan forekomme ændringer i fagudbuddet og pladser i hvert fag, da vi tager hensyn til årstid og elevantal.

Klik på et interessefag

 
sund mad

MAD

”MAD”

 

Alle kan lave mad. Og alle kan blive bedre til det.

 

Hvis du gerne vil blive bedre til at lave mad, er faget ”Mad” lige noget for dig.
Vi lærer at piske vores egen mayonnaise, at koge bisque på hjemmefangede krabber, at snitte grøntsager som en rigtig kok, at lave gourmetmad af billige råvarer og meget meget mere.

 

Hver torsdag vil der være en eller flere madretter på menuen og igennem produktionen af disse, vil I lære forskellige teknikker og principper som er gode i et køkken. F.eks. hvorfor det er vigtigt at skære kød på tværs af fiberretningen og hvordan man snitter et løg i de mindste tern.

 

Der vil således både være god læring for den allerede nørdede kok og for nybegynderen, der gruer for et studieliv væk fra mors og IHS’s gryder.

 

Vi vil så vidt muligt lave al mad fra bunden af. Både for læringens skyld, men også for at dyrke glæden ved at producere noget helt fra bunden. Vi vil f.eks. både forsøge at lave krabbebisque og muslingesuppe af hjemmefang og om efteråret forsøge at finde og tilberede lækre svampe.

 

Det kræver ingen forudsætninger at vælge faget ”Mad”, udover man selvfølgelig skal have lyst til at lave mad og eksperimentere med det. Hvis du har din egen køkkenkniv er det en fordel, hvis ikke låner du bare en af IHS.

 

Velbekomme og på gensyn i køkkenet.

Du kan vælge Vildmarksliv i forårets 1. periode og efterårets 2. periode.

Her har du MAD

Tidspunkter
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Morgenmad
7:15 - 7:50
8:00 - 8:30
8:35 - 10:05
10:05 - 10:20
10:20 - 12:00
12:05 - 12:15
12:15 - 13:00
13:30 - 15:00
15:00 - 15:30
17:45 - 18:30
19:30 - 21:30
Rengøring
Frokost
Aftensmad
Nyhedstimen
Løbetur
Rengøring
Pause