GOLF & HØJSKOLE
Sensommer Golf!
Uge 35 (29. august - 3. september 2021)
 

Tag på Golfophold med Idrætshøjskolen i Sønderborg, logerende på Hotel Scandic i Sønderborg.
4 x golf på 4 forskellige spændende baner i det smukke Sønderjylland: Sønderjyllands, Benniksgaard, Sønderborg og Nordborg Golfbaner. Det kombinerer vi med PGA golfundervisning, herlig højskole og dejlig mad i behagelige rammer. 

Idrætshøjskolen Sønderborg byder i 2021 velkommen til 10 kurser med golf. Vi underviser i alle golfsportens fascinerende facetter på et højt fagligt niveau. Højskolens traditioner og grundlæggende værdier er ligeledes vigtige elementer i et komplet ugekursus med IHS. 

 

I 2021 fortsætter vi succesen med at tage hele gruppen til samme golfbane hver dag. Vi har flere Gunstarter i ugens løb. I undervisningen følger du samme trænerteam hele ugen. 

 

Sensommer golf! 

Sensommer golf er en ekstra og NY golfuge med IHS. Vi skal for første gang i IHS regi til Sønderjyllands Golfklub. Den omtales ofte som en af Sønderjyllands absolut bedste golfbaner. På Sensommer golf ugen, spiller vi 3 individuelle stableford matcher, kombineret med forskellige sociale islæt som f.eks. Bestball. Ugen afsluttes med en stor Social Match, f.eks. en IHS Scramble ”special” over 18 huller, hvor alle spiller med. 

 

Fra Hcp 45 anbefaler vi, på alle vores golfkurser, en kombination af spil på storbane, med spil på par 3 bane og selvtræning. 

 

Alle kan være med. Vores golfkurser henvender sig til alle, fra nybegynderen som vil prøve kræfter med dette fantastiske spil, denne livsstil, til den rutinerede ”golfer”, som vil et skridt videre med spillet. 

 

På kurserne er vi ligeledes meget optaget af det sociale liv, som favner golfsporten på alle niveauer, både på og uden for banen. 

 

Golfbanerne.

Mandag Sønderborg Golfklub i Augustenborgs smukke omgivelser. Tirsdag; NYT! Sønderjyllands Golfklub. Onsdag på Benniksgaard, en af Danmarks smukkest beliggende golfanlæg lige ned til Flensborg Fjord. . Torsdag Social Match på Nordborgs hyggelige anlæg.

 

Golfundervisningen –Tilrettelægges i samarbejde med PGA Pro Troels Thybo. Vi vil gerne understrege at du bliver undervist i alle spillets facetter, uanset niveau. Du følger samme engageret og kompetente trænerteam hele ugen, det har vi rigtig gode 

erfaringer med og høster megen ros for. Der er 5 til max 8 kursister pr. golftræner. I eftermiddagens undervisnings tilbud er der fokus på opfølgning og selvtræning. 

 

IHS Højskoleliv & Hotel Scandic
Stærke traditionelle og alment dannende højskoleseancer, som interessante, inspirerende foredrag, gode højskolesange morgen og aften, fortælling og perspektivering, er vigtige elementer i højskolelivet. En morgen- eller måske eftermiddagsdukkert og sauna tur vil være muligt på Hotellet. Ligeledes er der fri adgang til hotellets veludstyrede fitnesslokale, samt øvrige faciliteter, se mere på:
https://www.scandichotels.dk/hoteller/danmark/sonderborg/scandic-sonderborg 

Der er naturligvis fri parkering ved hotellet, inkl. 2 stationer med opladning til El-biler. 

Mad og Drikke

Morgen- og aftensmaden nyder vi på hotellet. Frokoster nydes i golfklubberne, fra god solid sandwich, til grillede ringridere og lækker buffet. 

 

Aftenens arrangementer

Aftenerne er både spændende, alsidige og lærerige. Hver aften inden ”Kaffe, Sang og fortælling” byder vi på motiverede arrangementer og foredrag: 

• Præsentation af den nye Højskolesangbog med Kursuschefen! 

• Sønderjyllands historie; et spændende foredrag om 100 året for genforeningen. 

• Humorforedrag, -”humoren får skyld for meget” – men hvordan bruger vi den? 

• ”Delikatesse/Portvins” oplæg –bliv klogere på bl.a. Portvinens forunderlige verden! 

• En hyggelig afslutningsaften med festlige indslag og socialt samvær. 

 

Al henvendelse vedrørende Golfugerne rettes direkte til kursusleder Søren Eilby Hansen, soren.hansen6@hotmail.com eller tlf. 20 15 30 23. 

 

Vi glæder os til at tage rigtig godt imod jer alle til Golf & Højskole i 2021 med IHS! 

PRISER

Kursuspris pr. person: 

Dobbeltværelse

 kr. 6.375,- 

Enkeltværelse
 kr. 6.875,-

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, morgen og aften på Hotel Scandic i Sønderborg.

Undervisning, alle greenfee, alle frokoster i golfklubberne, foredrag og brug af hotellets faciliteter, som swimmingpool, fitnesslokale, fri parkering m.m.

Det vil være en god idé at medbringe et ekstra badehåndklæde til evt. brug af swimmingpool området.

DATO

Ankomst:

Søndag d. 29. august 2021

kl. 16.00-17.00.

Afrejse:

Fredag d. 3. september 2021

ca. kl. 09.00

Se ugeprogrammet her

GENERELT

Tilmelding:

Ved tilmelding skal der oplyses følgende: Navn, 

adresse, post nr., by, tlf, mail, person. nr. (de første 6 cifre), allergier samt navn og person nr. (de første 6 cifre) på deltagere man booker til.

Afbud:

Ved afbud med mere end en måned til kursusstart tilfalder 40% af depositum højskolen.

Restbeløbet/det fulde kursusbeløb betales cirka en måned før kurset.

Ved afbud med mindre end én måned til kursusstart tilfalder   hele beløbet højskolen.

 

Vi anbefaler, at alle tegner en afbuds-/afbestillingsforsikring ved eget forsikringsselskab.

 

 

Vi tager forbehold for ændringer.

KONTAKT

Kursusleder:

Søren Eilby Hansen

 

For alle spørgsmål vedrørende kurset på

Tlf.: 20 15 30 23

 

Eller Mail: 

soren.hansen6@hotmail.com

Spørgsmål til tilmelding:

Kontakt ligeledes  Kursuslederen.

 

Generelle Spørgsmål til IHS
kan ske på

Tlf.: 74 42 18 48