Tanzania / Zanzibar

Med Højskolen til Zanzibar og Tanzania

At tage på højskole indebære mange ting, og på vores højskolen er mulighederne mange. Blandet andet gør vi det muligt for vores elever at komme med til Zanzibar. I januar rejser vi nemlig altid til Afrika, og derved afvikler vi højskole i Afrika, nærmere bestemt Tanzania og den afrikanske tropeø Zanzibar. Vores højskole tager til Zanzibar og Tanzania, og turen er spækket med møder med den farverige afrikanske kultur, storslået natur og vilde dyreliv og en masse fede oplevelser. 

 

Hvis du vil med på højskole i Afrika, kommer du til at rejse til Zanzibar og Tanzania. Vi kommer til at være både i Tanzania og på Zanzibar. Turen arrangeres i samarbejde med Zanzibar Højskolen, en skandinavisk højskole på Zanzibar, hvor vi blandt andet kommer til at bo, mens vi er på Zanzibar.Højskole i Afrika er en unik og enestående mulighed for at få minder for livet smukke oplevelser og en uforglemmelig rejse med i bagagen. 

Tanzania

Tanzania er en vild rejse, hvor vi blandt andet oplever bjerghiking i de fantastiske, afrikanske omgivelser og vi skal på safari, hvor du kan være meget heldig og spotte Afrikas Fem Store – som tæller løven, den afrikanske savanneelefant, kafferbøffelen, leoparden og næsehornet. 

Zanzibar

Vores Zanzibar rejse giver også oplevelser, som man sent glemmer. Her er der nemlig rig mulighed for at nyde de hvide sandstrande og det smukke, azulblå hav. Og disse omgivelser inviterer jo til eventyr og smukke oplevelser. Du kan kitesurfe og dykke i det enestående hav. Du kan udfordre de lokale i en omgang volley eller standfodbold. Derudover er der rig mulighed for at snorkle med delfiner og prøve standup paddle surfing i Mangroveskovene. 

Under vores rejse til Zanzibar og Tanzania dykker vi ned i historien og derfor aflægger vi et besøg i Stone Town, som stammer helt tilbage fra en tid, hvor Zanzibar et af Østafrikas største slavemarkeder. Derudover også at vores højskole på Zanzibar giver mulighed for at opleve de gamle kolonihuse fra 1800-tallet og gå tur i de smalle gader.

Du får også mulighed for at opleve den afrikanske kultur på tætteste hold, når vi besøger de lokaler skoler og medicinmanden, ser massaishow, og du kan lære palmeflet og prøve kræfter med tinga tinga malerier til workshops.

Zanzibar højskole pris er pris for turen inkl. ca. kr.  17.500,- Se vores priser her

Vores rejse til Zanzibar er altid en fantastisk oplevelse – at opleve både Tanzania og Zanzibar sammen med sin højskole er at skabe minder for livet. 

Nogle af vores elever har tidligere udtalt sig om deres oplevelser. 

Elevernes oplevelser

“Fodboldkampene mod de ansatte på Zanzibar Adventure School som, efter køerne var blevet fjernet fra banen, blev spillet i stegende sol på en bane af sand og med masaier, resten af gruppen og en abe som tilskuere.”

“På en vandretur i bjergene kom vi næsten uventet til et udsigtspunkt, der mest af alt mindede om Kongeklippen fra Løvernes Konge. Det føltes som om, man kunne se til verdens ende.”

“De vilde dyr i skæret fra solopgangen over Kilimanjaro var en perfekt afslutning på en rejse for livet.”​

 

Hvornår?

Tanzania/Zanzibar rejsen ligger i januar, efter at efterårsopholdet er afsluttet.  Dette er et tilvalg og en mulighed for de elever som har gået på efterårsopholdet.

Oplev Tanzania/Zanzibar