Island

Adventure rejse til Island

Som afslutning på forårsopholdet, altså i ugen efter at selve opholdet er afsluttet, kan du tilvælge en tur til Island sammen med dine højskolekammerater.

At rejse er at leve – og hvorfor ikke gør dette et af de smukkeste steder i verdenen, sammen med dine kammerater og undervisere fra højskolen? 

Rejs med til Island og oplev det fascinerende og uberørte landskab på Nordatlantens sagaø. Udforsk Island på din rejse sammen med os og se den smukke vulkanø. Vi kommer til at opleve brusende vandfald, gejsere, dampende varme kilder, stejle klipper som alt sammen danner dammen for vores tur til Island. 

Mærk den totale stilhed, indånd den rene luft og smag verdens reneste vand på en rejse til Island. 

Det er en adventuretur, hvor du oplever den storslåede islandske natur.

Aktiviteterne varierer år fra år, men vi kommer med stor sandsynlighed til at:

  • White water rafte
  • Se nogle af verdens flotteste vandfald
  • Vandre over Eyjafjallajökull-gletsjeren
  • Bade i varme kilder
  • Overnatte i telt med fantastisk udsigt

Pris for turen, inkl. transport kr. 7-8.000,-

Se vores priser her

Forventet maks. antal deltagere på turen: 33 personer

Endelig tilmelding sker efter skitur i uge 6, på forårsopholdet.

Rejs til Island

Oplev den nordiske, europæiske østat, som ligger lige der, hvor Nordatlanten møder Ishavet på den midtatlantiske ryg. Rej til Island og se det land som hovedsageligt består af en højslette af sand og lava, bjerge og gletsjere, hvorfra en række gletsjerflode løber mod havet. At rejse i Island er ganske enkelt en oplevelse, som bliver med at give og give. Islands både smukke, frodige og vilde natur er ubeskrivelig og ikke noget man oplever hver dag. Og en rejse til Island er med til at sætte et mindeværdigt og smukt punktum på forårsopholdet. 

Som afslutning på forårsopholdet, kan du tilvælge en tur til Island. Det er en adventuretur, hvor du oplever den storslåede islandske natur. Hvis du vælger at rejse til Island sammen med os på Idrætshøjskolen Sønderborg, kommer du til at opleve mange forskellige ting. Aktiviteterne varierer år til år, men du kommer med stor sandsynlighed til at opleve White Water Rafte, se nogle af verdens smukkeste og vilde vandfald, vandre over Eyjafjallajökull-gletsjeren, bade i varme kilder og overnatte i telt med fantastisk udsigt. 

Rejsen til Island ligger som sagt planlagt under et forårshøjskoleophold – og det er ikke et krav, at man som elev på idrætshøjskolen Sønderborg tager med på en rejse til island. Det er dog et tilbud vi giver vores elever, og et tilbud det selv vælger til eller fra. 

 

Hvornår?

Island rejsen ligger i ugen efter forårsopholdet er afsluttet, som et tilvalg.