Gymnasier

 

Hvad tilbyder vi jer?

Skal du på tur med din gymnasieklasse i et specifikt fag eller planlægger I en rejse i Danmark, så vil Idrætshøjskolen Sønderborg være en velvalgt destination! 

Idrætshøjskolen kan danne rammen om et væld af spændende motionsudfoldelser og udgør dermed et godt fundament for en fælles oplevelse. 

Skolen har en enestående beliggenhed ved vand og skov og rummer en række indendørs og udendørs idrætsfaciliteter. På de lange kurser forår og efterår har skolen ca. 120 elever i alderen 18-25 år - det betyder, at stedet summer af aktivitet og livsglæde og indbyder til fælles udfoldelse. 

Klassens/gruppens ophold på Idrætshøjskolen kan skræddersyes efter jeres specifikke behov og ønsker. Vi tilbyder at tilrettelægge et program og at instruere jer i de aktiviteter/idrætsgrene, I ønsker. I kan også vælge at gennemføre hele arrangementet og benytte skolens faciliteter på egen hånd. 

Hvem er vi?

Udover undervisningsforløb, som forbereder eleverne på videregående uddannelser indenfor sundheds- og naturvidenskab, satser skolen stærkt på sejlsport samt outdoor-aktiviteter. Endelig er det muligt at gennemføre en instruktøruddannelse i en lang række idrætsgrene. 


Se vores folder herunder eller kontakt os for flere informationer på mail christine@ihs.dk

Langkær gymnasium på besøg

Klik på en mulighed