GOLF & HØJSKOLE

Golfkurser for alle niveauer!
Uge 32 (8. - 12. august 2022)

Tag på Golfophold med Idrætshøjskolen Sønderborg, logerende på Hotel Scandic i Sønderborg. Vores golfkurser byder på en god balance mellem alle golfspillets herlige facetter både på og uden for banen, kombineret med rigtig god højskole. Spil 5 gange golf på 4 spændende og meget forskellige baner i det Sønderjyske. På alle kurser besøger vi Benniksgaard, Nordborg, Sønderjyllands- og Sønderborg Golfklubber.

Idrætshøjskolen Sønderborg byder i 2022 velkommen til 10 kurser med golf. Vi underviser
i alle golfsportens fascinerende facetter på et højt fagligt niveau. Højskolens traditioner og grundlæggende værdier er ligeledes vigtige elementer i et komplet ugekursus med IHS.

I 2022 fortsætter vi succesen med at tage hele gruppen til samme golfklub hver dag, samt med gunstart på flere runder. Som noget nyt starter vi undervisningen med en grundlæggende clinic med PGA Pro Thor Andersen i Sønderjyllandsgolfklub, hvor vi kommer rundt om alle golfspillets facetter. Den resterende del af ugens undervisning følger du samme trænerteam med bl.a. PGA Pro Troels Thybo og PGA Pro Mark Gates.

 

Golfkurser for alle niveauer!                                                                                                                       Alle kan være med! Vores golfkurser henvender sig til alle, fra nybegynderen som vil prøve kræfter med denne fantastiske sport, til den erfarende ”golfer”, som vil skridtet videre med spillet.

Er du begynder handler det om at komme godt i gang med golfsporten. Du får 5 til 6 timers grundlæggende golfundervisning, med efterfølgende intro til og spil på par 3 banen, (golfens begynder og let øvede bane), samt en mulig social match, på stor bane, sidst på ugen med hele holdet. Alt i alt en oplagt mulighed til at prøve kræfter med golfsporten.

Til de mere øvede og etablerede golfspillere, vil vi i undervisningen i løbet af ugen kigge mere individuelt på dit spil og komme med nye svingtanker og individuelle råd.  

Fra Hcp ca. 45 anbefaler vi, på alle vores golfkurser, en kombination af spil på storbane, med
spil på par 3 bane og selvtræning, for at forbedre og stabilisere dit spil.

 

Golfbanerne.                                                                                                                         

Vi starter mandag formiddag i Sønderjyllands golfklub, i folkemunde, den bedste golfbane i Sønderjylland. Tirsdag og fredag besøger vi Nordborgs hyggelige og rolige anlæg, som passer fantastisk godt til vores kursister. Onsdag går turen til Benniksgaard, en af Danmarks smukkest beliggende golfanlæg lige ned til Flensborg Fjord. Torsdag er vi ”hjemme” i Sønderborg Golfklub; et altid velplejet golfanlæg i Augustenborgs smukke omgivelser. Du får virkelig muligheden for at opleve forskellige gode og hyggelige golfanlæg i det Sønderjyske, på IHS Golfkurser.

 

Golfundervisningen, tilrettelægges i samarbejde med lokale PGA Pro’er.                       

Du bliver undervist i alle spillets grundlæggende facetter, uanset niveau. Du følger samme engagerede og kompetente trænerteam i tirsdagens og torsdagens træning.

   

Det nye tiltag i mandagens undervisning giver os en samlet social start med en kickstart clinic,
for at sikre at vi kommer hele vejen rundt om golfsporten også i teorien. Du får 5 til 6 timers undervisning, fordelt på mandag, tirsdag og torsdag.
Der vil være 5 til max 8 kursister pr. golftræner i tirsdagens og torsdagens træning.             

 

IHS Højskoleliv & Hotel Scandic.                                                                             

Stærke traditionelle og alment dannende højskoleseancer, som gode højskolesange morgen
og aften, fortælling og perspektivering, er vigtige elementer i højskolelivet.

Forskellige aftenoplæg; Præsentation af den 19. udgave af højskolesangbogen. En inspirerende golfrelateret aften omhandlende coursemanagement og det mentale golf spil, samt nogle smagfulde aftener med god mad, præsentation af vin, portvin, gin & bobler!

 

Onsdag eftermiddag byder vi indenfor og velkommen på Idrætshøjskolen i Sønderborg til en herlig højskole-eftermiddag, startende med frokost, så en tur rundt i parken og på skolen, sluttende i foredragssalen med et kort indlæg om IHS anno 2022. Vi byder på et oplæg om skolens og Sønderjyllands historie. Vi fortsætter eftermiddagen aktivt, med Vild med Dans for golfspillere; alle kan være med, ingen bliver stemt hjem.

   

På Scandic vil en morgen- eller måske eftermiddagsdukkert og sauna tur være mulig.
Ligeledes er der fri adgang til hotellets fitnesslokale og øvrige faciliteter, se mere på: https://www.scandichotels.dk/hoteller/danmark/sonderborg/scandic-sonderborg                    

Der er naturligvis fri parkering ved hotellet, inkl. stationer med opladning til El-biler.       

 

Mad og Drikke                                                                                                                

Morgen- og aftensmaden nyder vi på hotellet. Frokoster nydes primært i golfklubberne,

vi byder på lækre sandwich, grillede ringridere og buffet. Der vil altid som minimum være vand på bordene til alle frokoster og aftenmåltider. Vi sørger ligeledes for kaffe før eller måske under golfrunden + et stykke frugt/sødt, samt aftenkaffe + sødt. HUSK selv drikkedunk/sodavand + sødt/frugt med i din Golfbag. - Du er ofte ude på banen, i mere end 4 timer.

Henvendelse vedrørende Golfugerne rettes direkte til kursusleder Søren Eilby Hansen, på golf@ihs.dk eller på tlf. 20 15 30 23.

 

​Vi glæder os til at tage godt imod alle til Golf & Højskole i 2022 med IHS!

PRISER

Kursuspris pr. person: 

Dobbeltværelse

 kr. 5.795,- 

 

Enkeltværelse
kr. 6.195,-

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, morgen og aften på Hotel Scandic i Sønderborg.

 

Undervisning, alle greenfee, alle frokoster i golfklubberne, foredrag og brug af hotellets faciliteter, som swimmingpool, fitnesslokale, fri parkering m.m.

Det eneste du betaler for ud over kursusprisen er drikkelse til frokoster og aftenmåltider

 

Betalingsbetingelser

DATO

Ankomst:

 

I Sønderjyllands Golfklub

Mandag d. 8. august 2022

Vi starter kl. 11.00

Afrejse:

Fra Nordborg Golfklub

Fredag d. 12. august 2022

kl. ca. 15.00

Se ugeprogrammet her

GENERELT

Tilmelding:

Ved tilmelding skal der oplyses: Navn, adresse, post nr., by, tlf, mail, person. nr.
(de første 6 cifre) og dgu nr.
på alle deltagere.

(er du nybegynder, så skriv det.) +Evt. allergier/speciel kost.

Afbud:

Ved afbud med mere end en måned til kursusstart tilfalder 40% af depositum højskolen.

Restbeløbet/det fulde kursusbeløb betales cirka en måned før kurset.

Ved afbud med mindre end én måned til kursusstart tilfalder   hele beløbet højskolen.

 

Vi anbefaler, at alle tegner en afbuds-/afbestillingsforsikring ved eget forsikringsselskab.

 

 

Vi tager forbehold for ændringer.

KONTAKT

Kursusleder:

Søren Eilby Hansen

 

Spørgsmål vedrørende kurset     på tlf.: 20 15 30 23

 

eller på mail: golf@ihs.dk

Spørgsmål til tilmelding:

Kontakt ligeledes Kursuslederen.

 

Generelle Spørgsmål til
IHS kan ske på
Tlf.: 74 42 18 48