GOLF & HØJSKOLE

Sommergolf alle niveauer!

Uge 31 (1. - 7. august 2021)

Fuldtegnet

Ta` på golfophold på Danmarks smukkest beliggende idrætshøjskole. Sommergolf alle niveauer, er golfundervisning både formiddag og eftermiddag, 4 runder golf på Benniksgaard, Nordborg og Sønderborg Golfbaner, kombineret med god højskole.

Idrætshøjskolen Sønderborg byder i 2021 velkommen til 10 kurser med golf. Vi underviser i alle golfsportens fascinerende facetter på et højt fagligt niveau. Højskolens traditioner og grundlæggende værdier er ligeledes vigtige elementer i et komplet ugekursus på IHS.

I 2021 fortsætter vi succesen med at følge samme store gruppe til alle golfbanerne hver dag, samt gunstart på 3 af 4 golfrunder. I undervisningen følger du samme trænerteam.

 

Sommergolf alle niveauer på IHS i uge 31 !

I sommerugen har vi 2 gode tilbud. Er du begynder handler det om at komme rigtigt i gang med golfsporten, det betyder ekstra fokus på det grundlæggende i golfundervisningen. Med 3 x 2 timers undervisning formiddage, et inkluderet undervisningstilbud, opfølgning, selvtræning og spil på par 3 bane eftermiddage, er der virkelig mulighed for at komme godt i gang. Er du en erfaren ”golfer” handler det om at komme af med dårlige vaner, bygge på stabiliteten og hæve bundniveauet. Fra Hcp 45 anbefaler vi, på alle vores golfkurser, en kombination af spil på storbane, med spil på par 3 bane og selvtræning.

Til begynderne er der regel, etikette og stableford teori. -Vi stiller begyndersæt til rådighed.

 

Alle kan være med.

Vores golfkurser henvender sig til alle, fra nybegynderen som vil prøve kræfter med dette fantastiske spil, denne livsstil, til den rutinerede ”golfer”, som vil et skridt videre med spillet.

På kurserne er vi ligeledes meget optaget af det sociale liv, som favner golfsporten på alle niveauer, både på og uden for banen.

 

Golfbanerne

Mandag på Benniksgaard, en af Danmarks smukkest beliggende golfanlæg lige ned til Flensborg Fjord. Tirsdag og fredag Nordborgs hyggelige anlæg, som passer fantastisk godt til vores kursister. Torsdag Sønderborg Golfklub i Augustenborgs smukke omgivelser. -Vi tror igen i 2021 på et stort socialt og hyggeligt sommerkursus, som kan betyde at vi besøger golfbanerne i 2 grupper, hvorfor dagene til de pågældende baner kan variere.

 

Golfundervisningen –Tilrettelægges i samarbejde med PGA Pro Troels Thybo.

Vi vil gerne understrege at du bliver undervist i alle spillets facetter, uanset niveau. Du følger samme engageret og kompetente trænerteam hele ugen, det har vi rigtig gode erfaringer med og høster meget ros for. Der er 5 til max 8 kursister pr. træner. I eftermiddagens undervisnings tilbud er der plads og tid til opfølgning og selvtræning.

 

Højskoleliv

Stærke traditionelle og alment dannende højskoleseancer som interessante, inspirerende foredrag, gode højskolesange morgen og aften, fortælling og perspektivering, er vigtige elementer i højskolelivet. Morgensvømning, saunabesøg, en runde frisbee-golf i parken, samt hygge og samvær i golfbaren er ligeledes vigtige elementer for helheden af ugen.

Vi har tilknyttet skolens massageelever, som tilbyder forskellige massage behandlinger.

 

Mad og Drikke

Morgen- og aftensmaden samt frokost onsdag nydes på IHS. Vores søde køkkenteam lover at forkæle os lidt ekstra i golfugerne. De bruger primært gode danske lokale økologiske råvarer og håndterer evt. specielkost. Golfbaren byder på speciel øl og gode vine. De øvrige frokoster nydes i golfklubberne, fra lækker buffet til en god solid sandwich.

Aftenens arrangementer

Aftenerne er både spændende, alsidige og lærerige. Hver aften inden ”Kaffe, Sang og fortælling” byder vi på motiverede arrangementer og foredrag:

 

  • ”Vild med dans for golfspillere” – en rigtig herlig, social og underholdende aften!!

  • ”Delikatesse” oplæg - vi bliver klogere på delikatessers forunderlige verden!

  • Humorforedrag, -”humoren får skyld for meget” – men hvordan bruger vi den?

  • Sønderjyllands historie; et spændende foredrag om 100 året for genforeningen.

  • En hyggelig afslutningsaften, 3 retters menu, festlige indslag og socialt samvær.

Vi glæder os til at tage rigtig godt imod jer alle til Golf & Højskole i 2021 på IHS!

PRISER

Kursuspris pr. person

Voksne: 

Dobbeltværelse m. bad på gangen kr.  5.200-

Dobbeltværelse m. bad på værelset kr. 5.700,- (Fuldtegnet)

Eneværelse m. bad på gang
 
kr. 6.200,-  
(Fuldtegnet)

        

Tillæg - Specialkost:

Glutenallergi-kost,
vegetar-kost eller lign. 300 kr. 

Den angivne kursuspris er en totalpris, som inkluderer logi, forplejning, komplet sengelinned samt et lille håndklæde, som ligger på sengene ved ankomst, undervisning, udflugt, foredrag og brug af skolens faciliteter.

Det vil være en god idé at medbringe et ekstra badehåndklæde til brug i svømmehal eller ved strand.

Betalingsbetingelser

DATO

Ankomst:

Søndag d. 1. august 2021

kl. 17.00-18.00.

Afrejse:

Lørdag d. 7. august 2021

kl. 9.00

Se ugeprogrammet her

GENERELT

Kurset er tilrettelagt med brede almene perspektiver.

Vi tager forbehold for ændringer.

Tilmelding

Ved tilmelding skal der oplyses følgende: Navn, 

adresse, post nr., by, tlf, mail, fulde cpr. nr., allergier samt navn og fulde cpr. nr. på de deltagere man booker til.

 

CPR-nummer

Vores ugekurser tilbydes i henhold til højskoleloven, hvorfor vi ved tilmelding beder om hver deltagers fulde CPR-nummer. CPR-nummeret bliver ikke brugt i andre sammenhænge og figurerer ikke på nogen offentlig tilgængelig liste. 

Afbud

Ved afbud en måned inden kursusstart refunderes depositum ikke.
Ved afbud en uge inden kursusstart refunderes det indbetalte beløb ikke. 

Vi anbefaler, at alle tegner en afbuds-/afbestillingsforsikring ved eget forsikringsselskab.

KONTAKT

Kursusleder: Søren Eilby Hansen

Tlf.: 2015 3023

Mail: 

Soren.hansen6@hotmail.com

Spørgsmål til tilmelding?

Kontakt os på:

Tlf.: 7442 1848

Mail: info@ihs.dk