tir. 25. feb. | Drop In

Infomøde København

Er et halvt år på idrætshøjskole noget for dig? 🤔 Kom til infomøde om Idrætshøjskolen Sønderborg og mød tidligere elever!
Man kan ikke længere tilmelde sig
Infomøde København

Tid & sted

25. feb. 2020 19.30 – 22.00
Drop In, Kompagnistræde 34, 1208 København, Danmark

Om begivenheden

Idrætshøjskole - det næste for dig? 🤔🏄🏼‍♂️

Vi byder til infomøde om Idrætshøjskolen Sønderborg, hvor du kan høre mere om hvorfor højskole styrer for hårdt og er den svedigste tid, som Drengene fra Angora synger. 🚴🏼‍♀️💦 Se den her: https://www.youtube.com/watch?v=g_D6v9WfdD0. INFOMØDET: 🌳🥳 MUSIKINDSLAG KL. 19.30 med vores fantastiske Adam Lasthein Poulsen ved klaveret. 🎶 Herefter er der OPLÆG om Idrætshøjskolen Sønderborg: 🔹En kort fortælling om højskolen - det er så fedt! 🔹Hvad får du ud af det? 🔹Praktiske informationer. Tidligere elever står klar til at besvare dine spørgsmål om fag, fællesskab, livet på højskole eller hvad du ellers undrer dig over. Efter oplægget er der tid til hyggesnak og vi slutter selvfølgelig af med fællessang. 🎼 TILMELDING✔️ Uanset om du kommer for infomødet, musikken eller begge dele, så tryk deltager på eventet, så vi kan give Drop INN besked om et cirka antal for hvor mange vi bliver. Det er naturligvis gratis at deltage i arrangementet. Ta' dine venner under armen og få en hyggelig aften i højskolens ånd! 🙌🏼 Det er et åbent arrangement hvor IHS Elevforening i København også er inviteret. Elevforeningen er et landsdækkende netværk af tidligere elever, som du også bliver en del af efter dit højskoleophold (det var bigtime!).

Del denne begivenhed

PRISER

Priser 2021:

Hele elevmødet

425 kr.

Fredag + lørdag morgen

275 kr.

Jubilæumsarrangement

150 kr.

Tilmeldingsfrist:

 

1. september 2021 

 

 (Gebyr for eftertilmelding

+ 100 kr.)

DATO

Ankomst:

Fredag d. 17. september 2021

kl. 16.00 -

Afrejse:

Søndag d. 19. september 2021

kl. 10.00

Se programmet her

GENERELT

Måltiderne:


Alle skal have armbånd på til 

måltiderne. Dette bliver tjekket.

I er heldigvis mange, der gerne vil deltage i elevmødet og af brand-
sikkerhedshensyn kan vi have 640 siddende gæster i frihedshallen. 

Vi tager derfor forbehold for, at vi ved flere end 640 tilmeldinger lørdag aften, kan bliver nødsaget til at dække op til enkelte årgange i foyeren. 

 

Vi glæder os til at se jer på IHS.

KONTAKT

Spørgsmål til tilmelding?

Kontakt os på:

Tlf.: 7442 1848

Mail: info@ihs.dk