Events for virksomheder

En dag for jer!

På Idrætshøjskolen Sønderborg har vi muligheden for at planlægge og afvikle et skræddersyet teambuildingarrangement for din virksomhed, afdeling eller team.

Idrætshøjskolen ligger i helt unikke rammer lige ned til vandet og ud til skoven Vi har en 25 hektar stor park og mange indendørsfaciliteter, med utallige muligheder til teambuildings- og idrætsaktiviteter.

Læs mere om vores nyeste koncept for din virksomhed på:

http://ihsmovemind.dk

 

Kontakt eventmanager, Michael Jensen:

Mobil: 5124 0786
Telefon: 7442 1848 
Mail: mj@ihs.dk

Firmadag

Varighed: Én dag
Fokus: 
Samarbejde, kommunikation, fællesskab

Har I brug for en firmadag for at fejre succes, kick-starte en ny periode eller smede et nyt fællesskab sammen ved fusion eller opkøb, så lad os hjælpe jer i gang.

Vi kan sammensætte den helt rigtige oplevelse for jer, så I bygger videre på en fantastisk dag sammen. Lad os høre hvad I ønsker af udbytte for dagen, og så sammensætter vi sammen et fantastisk program, som måske også skal slutte med en god middag og fest.

Teambuilding

Varighed: 1,5 – 6 timer
Fokus: 
Opgaveløsning, konkurrence, samarbejde

Vi sammensætter en sjov, spændende og lærerig dag, med inspiration til jeres fællesskab, kommunikation og samarbejde. Inspiration som får jer til at rykke tættere sammen og præstere endnu bedre i hverdagen.

Actiondag

Varighed: Én dag
Fokus: 
Samarbejde, kommunikation, fællesskab

Har I mere lyst til en dag, fyldt med action og oplevelser, så skræddersyer vi også det til jer. High Rope, kajak, mtb, klatring og meget andet. Vi sammensætter aktiviteter og program efter jeres ønsker, og er gode til at sørge for at alle kan være med, uanset fysisk udgangspunkt. Målet er at I alle sammen får en super oplevelse, sammen!