Zanzibar og Tanzania

I januar rejser vi til Afrika, nærmere bestemt den afrikanske tropeø Zanzibar og Tanzania.

Turen bliver et møde med den farverige afrikanske kultur, storslået natur og vilde dyreliv og en masse fede oplevelser. Kort sagt - du bliver mærket for livet.

Vi kommer til at være både i Tanzania og på Zanzibar. Turen arrangeres i samarbejde med Zanzibar Højskolen, en skandinavisk højskole på Zanzibar, hvor vi blandt andet kommer til at bo, mens vi er på Zanzibar. Du kan læse mere om Zanzibar Højskolen her.

Tanzania

I Tanzania skal vi blandt andet på bjerghike i fantastiske omgivelser og på safari, hvor du kan være heldig at spotte Afrikas fem store, som er løven, den afrikanske savanneelefant, kafferbøffelen, leoparden og næsehornet.

Zanzibar

På Zanzibar er der rig mulighed for at nyde de hvide sandstrande og det azurblå hav. Du kan kitesurfe, dykke eller udfordre de lokale i en gang volley eller strandfodbold. Du kan snorkle med delfiner og prøve standup paddle surfing i mangroveskovene.

Vi dykker ned i historien med et besøg til Stone Town, som stammer fra tiden, hvor Zanzibar var et af Østafrikas største slavemarkeder. Her kan du opleve de gamle kolonihuse fra 1800-tallet og gå tur i de smalle gader.

Du kan også opleve den afrikanske kultur på tætteste hold, når vi besøger de lokaler skoler og medicinmanden, ser massaishow, og du kan lære palmeflet og prøve kræfter med tinga tinga malerier til workshops.

Elevernes oplevelser
 "Fodboldkampene mod de ansatte på Zanzibar Adventure School som, efter køerne var blevet fjernet fra banen, blev spillet i stegende sol på en bane af sand og med masaier, resten af gruppen og en abe som tilskuere." 

"På en vandretur i bjergene kom vi næsten uventet til et udsigtspunkt, der mest af alt mindede om Kongeklippen fra Løvernes Konge. Det føltes som om, man kunne se til verdens ende."

"De vilde dyr i skæret fra solopgangen over Kilimanjaro var en perfekt afslutning på en rejse for livet."

Har du yderligere spørgsmål så kontakt skolen på tlf. 7442 1848 eller mail admin@ihs.dk.

På ski og board i Frankrig Zanzibar og Tanzania Adventuretur til Island 2018 Kreta

Se mere:

Tilmelding Højskoleophold
Faciliteter

Fotogalleri
Zanzibar og Tanzania video


Idrætshøjskolen i Sønderborg

Frihedsallé 42,
6400 Sønderborg

Telefon: +45 7442 1848
Mail: admin@ihs.dk


View Larger Map