Kite / Wakeboard

For os er kitesurf ikke bare en sport – det er en livsstil og en fantastisk ny verden, som vi rigtig gerne vil dele med dig!

Vi garanterer fart, spænding og nye oplevelser fra første dag. Du får du de bedst tænkelige omgivelser, en unik beliggenhed og professionelle instruktører.  

Vi tilbyder kitesurf på alle niveauer – så synes du, at ovenstående lyder som noget for dig, men aldrig har prøvet vandsport før, så skal du ikke være bekymret. Vi skræddersyer dit forløb, så det passer til netop dig. På IHS bliver du en del af vores unikke surfteam, en stor familie, hvor du, selv efter endt forløb, dyrker fælleskabet og glæden ved sporten.

Undervisning

I dervisning gør vi alt for at finde de bedste steder og den bedste vind, og derfor skal vi blandt andet til Ringkøbing fjord, Damp (DE), Als og Fyn. Måske har du et godt spot, som vi også skal prøve?

I kitesurfing får du indblik i teori, sikkerhed og praktisk håndtering af drage og board – alt efter behov.

I wakeboard får du boardkontrol, balancetræning, og vi lærer dig at udnytte kabelparkens mange muligheder, blandt andet ved hjælp af airtricks og obstacles.

Vi vægter kvalitet, sikkerhed og professionalisme utrolig højt og bruger derfor altid det nyeste udstyr, så du er du sikret de bedste forudsætninger.

Vi har desuden et tæt samarbejde med Dansk Sejlunion, hvilket er med til at sikre dig den højeste kvalitet og et certificeret diplomforløb.

Pris

Det er muligt at have kitesurfing & wakeboard som idrætsfag (to gange om ugen) eller specialefag (tre gange om ugen).

Der er en merpris på ca. 4.500,- kr. for specialefag. Med i prisen får du en ny lækker neoprendragt og nye sko.
 

 

 
 

Sejlads Kite/Wakeboard Beachvolley Adventure Triatlon IHS 360 outdoor Fitness Instruktør IHS 360 Indoor Volleyball Ski og snowboard Step Aerobic & Dance Fodbold

Se mere:

Tilmelding Højskoleophold
Faciliteter

Fotogalleri
Kite opstartsvideo forår 2017


Idrætshøjskolen i Sønderborg

Frihedsallé 42,
6400 Sønderborg

Telefon: +45 7442 1848
Mail: admin@ihs.dk


View Larger Map