Efterårsskolen 2017 
strækker sig over 21 uger og er opdelt i to perioder

1. periode starter den 9. august 2017

2. periode starter den 8. oktober 2017

2. periode slutter i januar 2018 med en rejse til Afrika. Turen til Afrika starter op med 2-3 dage på IHS inden afrejse - fra den 2. januar 2018. En natur-, kultur- og idrætsoplevelse du ikke vil gå glip af.

De fleste elever starter til 1. periode. Her er omdrejningspunktet de udendørs fag. Vores beliggenhed tæt på vandet og skoven giver unikke muligheder for fx kitesurf, windsurf, adventure, og sejlads. Der er mange flere idrætstilbud.

I efterårsskolens 2. periode trækker vi indendørs og prøver kræfter med fag, som fitnessinstruktør, alt i vand, adventure, fodbold/futsal, volley, håndbold og klatring. 

På efterårsskolen kan du blive uddannet IHS sportsmassør på kun 18 uger. Det er en uddannelse, der giver dig gode kompetencer, hvis du overvejer at læse videre til fysioterapeut, sygeplejerske, søge ind på idrætsstudiet - eller hvis du ønsker at arbejde som massør. Du bliver undervist af 2 uddannede fysioterapeuter.

Rejseuger

I efteråret rejser hele skolen formentlig til det Græske Øhav, hvor idrætsspecialerne vil være i centrum. Det er en perfekt måde at afslutte den "varme" periode på.
I januar 2018 får du muligheden for en rejse til Zanzibar i Afrika. Det bliver en enestående, anderledes og spektakulær oplevelse, hvor der vil være en fantastisk variation af kultur, idræt, natur og indtryk.

Fotogalleri
En dag på IHS video


Idrætshøjskolen i Sønderborg

Frihedsallé 42,
6400 Sønderborg

Telefon: +45 7442 1848
Mail: admin@ihs.dk


View Larger Map