Forårsskolen 2018
strækker sig over 24 uger frem til sommeren 2018

1. periode starter d. 5. januar 2018

2. periode starter den 12. februar 2018

3. periode starter d. 16. april 2018 

Forårsskolens 1. periode starter med et fedt introforløb, som afsluttes med en tur på ski. Destinationen er Les Alpes i Frankrig, hvor der er skiløb og snowboard på alle niveauer.

2. periode har vi fokus på de indendørs idrætter, som fitnessinstruktør, alt i vand, fodbold/futsal, volley, håndbold, klatring, ketchersport og mange andre idrætter.

Forårets 3. periode er omdrejningspunktet de udendørs fag. Vores beliggenhed tæt på vandet og skoven giver unikke muligheder for fx kitesurf, windsurf, adventure, og sejlads. Der er mange flere idrætstilbud - se mere her.

På forårsskolen kan du blive uddannet IHS sportsmassør i 2. og 3. periode. Det er en uddannelse, der giver dig gode kompetencer, hvis du overvejer at læse videre til fysioterapeut, sygeplejerske, søge ind på idrætsstudiet - eller hvis du ønsker at arbejde som massør. Du bliver undervist af to uddannede fysioterapeuter.


Skilinjen

På forårsskolen kan du komme på skilinjen, hvor du kan vælge at tage skiinstruktør uddannelsen eller booste dine egne færdigheder på ski eller snowboard.
På skilinjen kommer du to uger på ski i januar, hvoraf den ene uge er sammen med resten af skolen.
Desuden kommer du på ski i marts, hvor programmet blandt andet byder på freeride, pukler, freestyle, og masser af lækkert skiløb.

Fotogalleri
En dag på IHS video


Idrætshøjskolen i Sønderborg

Frihedsallé 42,
6400 Sønderborg

Telefon: +45 7442 1848
Mail: admin@ihs.dk


View Larger Map